Skip to content

Kontakti dhe Lokacioni

+389 70 370 900
02/61 44 500

Lini një takim

contact@cardiovita.mk

Na shkruani

E hënë / E premte - 08:00/20:00
E Shtunë - 09:00/14:00
E Diell - E mbyllur

Na kontaktoni