Skip to content

Zemrën Tuaj

Mirë se vini në

Mirë se vini në web faqen e Qendrës kardiologjike Cardiovita-Shkup, Maqedonia e Veriut. Në qendrën kardiologjike Cardiovita punojnë një grup i profesionistëve qëllimi i të cilëve është parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare, zbulimi i hershëm dhe trajtimi adekuat i sëmundjeve të zemrës për të siguruar një jetë më kualitative për pacientët e tyre.

SHËRBIMET

Ekzaminim i plotë kardiologjik:

EKG - Elektrokardiogram

Elektrokardiogrami (EKG) është metodë standarde për regjistrimin e impulseve të aktivitetit elektrik të muskulit të zemrës. Ky është test joinvaziv dhe pa rrezik për pacientin...

Ekokardiografi - Eko e zemrës

Ekokardiografia ose Eko e zemrës është një nga metodat më të rëndësishme në diagnostikimin e sëmundjeve të zemrës...

Eko-Dopler i enëve të gjakut

Eko-Dopleri i enëve të gjakut është ekzaminim me ultrazë, me të cilin bëhet vlerësim i enëve të mëdha të gjakut...

Procedurat diagnostike jo-invazive

Stres testi koronar

Stres testi koronar është procedurë shumë e rëndësishme diagnostike me të cilën vlerësohet qarkullimi i gjakut nëpër arteriet e zemrës...

Holter EKG 24-orësh

Holter EKG 24-orësh e ekzaminon funksionin elektrik të zemrës për një periudhë prej 24 orësh. Më këtë procedurë diagnostike monitorohet...

Holteri ABP 24-orësh - monitorim i tensionit të gjakut

Holteri ABP 24-orësh (monitorim i tensionit të gjakut) është procedurë diagnostike që mundëson matje...

Ekzaminimi kardiologjik tek fëmijët

Ekzaminimi kardiologjik tek fëmijët

Te ekzaminimi pediatrik me anë të ekokardiografisë vizualizohen dhomat e zemrës për të parë nëse ato janë me dimensione normale...

Eko-Doppler

Eko doppler Venoz

Eko doppleri i venave tek këmbët tregon morfologjinë e tyre, kalueshmërinë, rrjedhjen e gjakut përmes tyre dhe përcaktohen anomalitë e mundshme...

Eko doppler Transkranial - Bubble test

Është një metodë diagnostike për zbulimin e një defekti kongjenital të zemrës PFO (Patent foramen ovale) - një hapje e vogël midis...

KONTAKTI DHE LOKACIONI

ADRESA

Hristijan Todorovski Karposh Butel 2 , Skopje , North Macedonia

EMAIL

contact@cardiovita.mk

ORARI PUNËS

Han/Pre 08:00-20:00
E Shtunë: 09:00-14:00
E Diell: Mbyllur

TELEFON

+389 70 370 900
02/61 44 500

Cakto kontrollë mjeksore

Ju lutemi lini një takim duke përdorur formularin e mëposhtëm. Dikush nga ekipi ynë do t’ju kontaktojë për konfirmim sa më shpejt të jetë e mundur

NË MEDIA

Play Video Play Video

Trajtimi i sëmundjeve të zemrës

Play Video Play Video

Ndërhyrje hibride të sëmundjeve të aortës me procedurë TAVI

Play Video Play Video

Vlerat e ngritura të kolesterolit dhe rreziku i aterosklerozës