Skip to content

Ofertat

Ekzaminim i plotë kardiologjik

EKG / Eko Kardiografija / Eko dopler të karotideve / Eko dopler të arterieve periferike / Diagnoza dhe rekomandim nga Kardiologu

3500 den.

Stres testi koronar

2600 den.

Holter EKG 24-orësh

2600 den.

Holter ABP 24-orësh

1500 den.

Ekzaminimi kardiologjik tek fëmijët

3500 den.

Eko doppler vaskular - Eko dopler venoz

2500 den.

Eko doppler transkranial (Bubble test)

3200 den.

PERFITONI LIRIME ME PAKETAT TONA

Paketa Kardiologjike 1

Ekzaminim të plotë kardiologjik / Stres testi koronar

5800 den.

Paketa Kardiologjike 2

Ekzaminim të plotë kardiologjik / Holter EKG 24-orësh

5800 den.

Paketa Kardiologjike 3

Ekzaminim të plotë kardiologjik / Holter ABP 24-orësh

4800 den.

Paketa Kardiologjike 4

Ekzaminim të plotë kardiologjik / Stres testi koronar / Holter EKG 24-orësh

8000 den.

Paketa Kardiologjike 5

Ekzaminim të plotë kardiologjik / Stres testi koronar / Holter ABP 24-orësh

7000 den.