Skip to content

Lexoni blogun tonë

Si të përgatiteni për një Holter EKG?

Ka shumë metoda diagnostikuese që përdoren nga kardiologët në procesin e zbulimit të problemeve të zemrës, dhe Holteri EKG është një nga më të përdorurat. Duke përdorur këtë metodë, meren
Lexo më shumë

Ekografia e zemrës: Çfarë zbulon dhe sa shpesh duhet bërë?

Ekokardiografia është një test me ultrazë që vizualizon strukturën dhe funksionin e zemrës. Në këtë mënyrë, ju mund të shihni formën, madhësinë dhe funksionin e zemrës, dhomat dhe atriumet e
Lexo më shumë

Pse është e rëndësishme të ruani presionin normal të gjakut?

Tensioni i gjakut është tensioni i gjakut në arteriet e zemrës. Arteriet bartin gjakun nga zemra në të gjitha organet. Tensioni i gjakut normalisht rritet dhe bie gjatë gjithë ditës.
Lexo më shumë

NË MEDIA

Play Video Play Video

Trajtimi i sëmundjeve të zemrës

Play Video Play Video

Ndërhyrje hibride të sëmundjeve të aortës me procedurë TAVI

Play Video Play Video

Vlerat e ngritura të kolesterolit dhe rreziku i aterosklerozës