Skip to content

Огромно искуство во кардиоваскуларна патологија

Најмодерна медицинска опрема

Врвни здравствени услуги од областа на кардиологијата

Нашиот тим од специјалисти

Др. Шпенд Идризи

Супспецијалист Кардиолог

Др. Иван Милев

Супспецијалист Кардиолог

cardiovita tim